Nördhäng Norrtälje

Brädspel, rollspel, figurspel, cosplay och nördkultur i Norrtälje

Om oss

Vi är en ideell spel- och nördförening i Norrtälje som startade upp i maj 2019. Vi finns för dig gillar brädspel, figurspel, rollspel, samlarkortspel, nördpyssel, cosplay med mera. Föreningens mål är att utöva nämnda aktiviteter samt öka intresset för dessa, vi har därför öppna träffar dit alla är välkomna att prova på verksamheten. Vi är medlemmar i Sverok – Spelhobbyförbundet.

 

Vi håller kontakt via Discord

När vi inte är på Nördhängen träffas en del av oss och spelar hemma. Vi håller kontakt via Discord, en app som är gratis att använda och som går att ladda ner till både mobil och dator. På Discord håller vi våra digitala möten, under pandemin har det inneburit alla styrelsemöten, planeringsmöten och årsmöten.

Styrelsen för 2024

Nicklas Gardh, ordförande
Krister Persson, kassör
Andreas Wägner
Marika Welander
Ollie Danäs
Ängstuva Lundholm
Andreas Ehde Ristoff

Vill du kontakta oss gör du det enklast via info@meetageek.se

Extra tack till:

Vi vill skänka ett extra tack till er som stöttat vår föreningen ekonomisk. Ni gör vår fantastiska mötesplats möjlig.

Tack till:  
Norrtälje kommun, Roslagens Sparbanks Stiftelser, Luciafonden (Lions och Norrtelje tidning), Skandias idéer för livet, Stiftelsen Lars Hiertas Minne, Anna och Rolf Balkenhausens donationsfond, Stenbergska stiftelsen, K J Mattssons stiftelse, Samstiftelsen, ABF Norrtälje med flera.dig

Frågor?

Har du frågor om föreningen eller våra träffar är du välkommen att höra av dig till oss. Enklast är att maila till info@meetageek.se eller snacka med oss i discord kanalen, klicka på discord ikonen nedan för att ta dig dit. 

Rulla till toppen