Nördhäng Norrtälje

Brädspel, rollspel, figurspel, cosplay och nördkultur i Norrtälje

Nördhäng höstterminen 2023

Den 9 september öppnar vi portarna igen. Alla är välkomna till våra träffar, det är helt gratis att prova på och kräver ingen tidigare erfarenhet.

Spel
Under våra träffar kommer det finnas plats för brädspel och som deltagare tar du, om du vill, med dig 1-2 brädspel hemifrån så bestämmer vi tillsammans vad vi spelar. Vid de flesta träffar kommer det dessutom finnas personer som spelar figurspel och rollspel där man kan titta på, snacka med likasinnade eller spela i mån av plats.

Cosplay
I Cosplay-verkstan får du råd och tips på hur du bygger din egen Cosplay. Föreningen har en del verktyg och testmaterial till förfogande, men i övrigt står du för materialet till din dräkt själv. Häng med i vår discordkanal för att hålla dig uppdaterad vilka dagar verkstan kommer vara öppen.

Datum & tid
Varannan lördag mellan 9 september – 2 december klockan 13.00-16.00

Plats
Sportcentrum – konferensen (gå in genom huvudentrén och fortsätt längst ner)
Gustaf Adolfs väg 53 i Norrtälje

Viktig info
Alla är välkomna till Nördhäng Norrtälje-föreningens träffar, det är helt gratis och kräver ingen tidigare erfarenhet eller kunskap för att prova på den verksamhet vi erbjuder. Tycker du att det är roligt och vill fortsätta komma på våra träffar så blir du medlem, årsavgiften är 20kr för barn/unga eller 100kr för vuxna.

Nördhäng höstterminen 2023
Rulla till toppen