Nördhäng Norrtälje

Brädspel, rollspel, figurspel, cosplay och nördkultur i Norrtälje

Age of Sigmar – Vinterligan

Detta är ett ypperligt tillfälle att komma in i Figurspelshobbyn för nybörjare eller oerfarna, men även att som ärrad veteran bidra till ett utökat Community eller att måla upp den armé som ligger i skämshögen.

Age of Sigmar är ett figurspel med fantasytema där man som härförare över sin armé utkämpar strider mot sin motspelare. Man samlar, bygger och målar sin egen armé av figurer/modeller vilket är en vital del av hobbyn.

Age of Sigmar – Vinterligan kommer spelas under flera månader och 6 matcher, ligan är vad som kallas Eskaleringsliga och man kommer utöka sin armé under varje match man spelar. På det sättet hinner man förhoppningsvis måla upp sin armé under ligans gång.

Det finns inga krav på att man ska ha målade modeller vid varje matchtillfälle men de måste vara ihopbyggda.

Vi hoppas att ni vill följa med oss som arrangerar detta under december till och med februari. Avgift för att medverka är 50kr för medlemmar i Nördhäng Norrtälje eller 100kr för icke-medlemmar. Avgiften kommer oavkortat gå till den spelare som vinner priset för ”Bästa General” samt ”Bäst målade armé”.

Vidare information angående ligan kommer skickas ut till alla deltagare när dessa har anmält sig för att ta del av ligans uppbyggnad med mera. Sista anmälningsdag är 20:e november, anmälan ska skickas via email till nystrom.linus@gmail.

Anmälan ska innehålla:
Namn på deltagaren, vilken armé deltagen ska spela under ligan samt vilken erfarenhet av figurspel samt Age of Sigmar deltagaren har.

För att vi ska kunna arrangera detta krävs minst 10 deltagare.

Age of Sigmar – Vinterligan
Rulla till toppen