Vi ställer om vår verksamhet till digitala möten

Styrelsen har fattat beslutet att det inte blir några fler fysiska nördhäng den här terminen. Det är givetvis tråkigt, men betyder inte att vi slutar med våra nördiga aktiviteter. Vi flyttar dem bara från ABF:s lokaler och Folkets hus, till nätet.

Styrelsen och de ansvariga för våra olika grupper kommer givetvis att ordna en del, men för att det ska bli riktigt bra fart på aktiviteterna behöver vi din hjälp! Vill du prova rollspel över nätet? Har du hittat ett kul brädspel som går att spela på någon av de virtuella plattformarna? Funderar du på om det går att pyssla över nätet? Eller vill du köra ett Netflix-party?

Oavsett om du vill ordna något och söker deltagare, eller om du är nyfiken på att testa någon onlineaktivitet, får du gärna använda någon av Nördhäng Norrtäljes digitala kanaler. Du kan också få hjälp med det tekniska/praktiska.

Planen är att vi ungefär varannan vecka ska skicka ut ett mail med information om kommande aktiviteter. Dyker det upp något spännande mellan mailen kommer det i första hand att annonseras på Facebook och Discord, samt i mån av tid på hemsidan. Därför rekommenderar vi att ni registrerar er på åtminstone någon av kanalerna. 

I slutet av maj återkommer vi med besked om Harry Potter-hänget den 31:a juli. Naturligtvis hoppas vi att vi kan genomföra det som planerat.


Facebook: https://www.facebook.com/meetageek/ 

Discord (Inbjudan): https://discord.gg/r7Yaqm 

« Inställt Nördhäng 29/3 -